top of page
Vleeswaren_VanPoortvliet_Geleen_edited.jpg

OVER VERS MOET NIET ALLEEN GEPRAAT WORDEN,
VERS MOET JE DOEN.

Dat is onze visie.

 

Onze missie is om het middensegment te ontstijgen, zo streven we er elke dag naar onze producten van nog meer waarde te voorzien. In samenwerking met onze leveranciers zorgen we voor consistent maatwerk en zijn we een logische partner voor Versdetail en Retail. 

 

Van Poortvliet voelt zich zeer verantwoordelijk voor de voedselveiligheid en kwaliteit in de totale versketen - van inkoop tot en met uitlevering. Daarom bieden wij een full-service dienstverlening: professioneel, transparant en zakelijk. Dag in, dag uit. 

 

Wij zijn Vers.

PROFESSIONEEL, TRANSPARANT & ZAKELIJK

Omdat de versketen integer en kwetsbaar is.

TUSSEN PRODUCENT & CONSUMENT

Van Poortvliet is een belangrijke schakel in de versketen en die verantwoordelijkheid dragen we. We werken nauw samen met de producenten (slagers), ondersteunen de retailer met het uitbreiden van de vers categorie in supermarkten, en adviseren slagerijen en vers speciaalzaken over trends en consumentengedrag. Wij denken graag mee in unieke concepten en gaan voor u op zoek naar de lekkerste producten. Retailers ontzorgen wij volledig op vlak van slicing en logistieke dienstverlening. Wij streven ernaar de markt op maat te bedienen.

 

Door generatielange ervaring in de versmarkt kennen wij het aankoopgedrag van de consument en dankzij onze gespecialiseerde versadviseurs bieden we u een full-service dienstverlening en staan u bij in het hele proces: van concept tot realisatie – van verwerking tot distributie.

VanPoortvliet _©LekkerMaken (7).jpg
bottom of page