top of page
VanPoortvliet_Kwaliteit_©LekkerMaken (6).jpg

Elke dag opnieuw verbeteren we de kwaliteit van ons bedrijf, de producten en onze service. Onze kwaliteitsafdeling ziet er nauw op toe dat alle regels worden nageleefd. Zo volgen we nauwlettend de wetgeving, voeren we interne testen uit en laten we producten onderzoeken door het laboratorium. De producten die wij inkopen worden gekocht bij geselecteerde en gecertificeerde leveranciers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. 

VanPoortvliet _©LekkerMaken (4).jpg

KWALITEIT BOVEN ALLES

SYSTEMEN VOOR DE BESTE KWALITEIT

We werken met gecertificeerde kwaliteitssystemen en doen continu controle van de processen. We zijn in het bezit van diverse certificeringen, zoals FSSC 22000, ISO 22000, BIO en het Beter Leven-keurmerk.

  • FSSC 22000 certificaat

  • ISO 22000 certificaat

  • BIO certificaat

  • BLK certificaat

VanPoortvliet _©LekkerMaken (19).jpg

BORGING ZORGT VOOR RESULTAAT

Door middel van monitoring bewaken wij alle processen. We meten de resultaten zodat we actuele informatie kunnen verstrekken en continu kunnen verbeteren. We communiceren pro-actief en op basis van vastgelegde afspraken en rapportages. Een dynamische en gecontroleerde procesaanpak, geeft zekerheid van leveranties en resultaat voor onze klanten en leveranciers. 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over het bedrijf Van Poortvliet of onze kwaliteitsaanpak in Vleeswaren, Salades & Delicatessen? Neem contact op met een van onze medewerkers, zij helpen u graag verder. 

bottom of page