top of page

LAAT JE INSPIREREN!

Ons assortiment is niet alleen vers, maar ook veelzijdig.

VP_Banner Inspiratiepagina-Lente.jpg

Spreads

Deze verrassende spreads zijn de perfecte basis om mee te smeren en te creëren. Op een sandwich, luxe broodje of wrap. Voeg wat verse ingrediënten of vleeswaren
toe en klaar is je 
huisgemaakte creatie. Ook perfect als dip bij de
borrelplank.

VanPoortvliet_Geleen_Vegaspread_broodje
Lees meer

Borrelplank

Niets zo feestelijk als een
uitgebreide borrelplank. Een
goedgevulde plank  samenstellen wordt een eitje met al onze borrelproducten. Denk aan een fuet, serrano ham, marcaboules, gekookte worst, paté, wraps of een
bonte olijvenmix.

What's Cooking tapas plank.jpg

Asperges,
het witte goud

Heerlijke vleeswaren met toevoegingen van asperges, verfijnde smaken voor de echte liefhebbers. Smaakvolle combinaties zoals Kipfilet in kipvorm met groene asperges, Asperge paté of Ham asperges druppels. 

Kip_Asperge_827x827.jpg
Lees meer

Gegrilde groenten

Een ratatouille van gegrilde courgette, paprika, ui en tomaat. In een tomatendressing met smaakmakers als basilicum, oregano en knoflook. 100% plantaardig en verrassend veelzijdig, als basis voor een pasta-salade of topping voor broodje of wrap.

VanPoortvliet_Geleen_gegrildegroentenwrap
Lees meer

Lekkers voor
de lente

Vleeswaren voor een vrolijke lente brunch, salade of ovengerecht. Zoals deze bagel met gegrilde aubergine, zongedroogde tomaatjes en gegrilde kipfilet. Snel, simpel en gezond!

22889_Foodsharing_RF_Bagel-met-Kip-aant-Spit_HR.jpg
Lees meer

Rijkbelegd broodje kipfilet

Geef je middag een upgrade met een rijkbelegd broodje kipfilet. Een snelle, smaakvolle en voedzame lunch die je energie geeft voor de rest van de dag! Benodigd: Broodje, kaas, kipfilet, alfalfa, sla, tomaat, komkommer & dressing. 

Broodje kipfilet
Lees meer

Ons volledig assortiment bekijken?

Verder lezen
bottom of page