top of page
VanPoortvliet _©LekkerMaken (5).jpg

EEN CENTRAAL PLATFORM

Van Poortvliet is een belangrijke schakel tussen producent en retailer en biedt daarvoor een centraal platform voor verse vleeswaren, salades en delicatessen. Met onze logistieke dienstverlening op-maat ontzorgen wij onze klant volledig. Van het sourcen van slow-movers tot cross-docking en pick-to-zero. Onze dienstverlening is gebaseerd op een 360˚ klantrelatie, transparantie en professionaliteit.

WERKEN MET
BETROUWBARE DATA

Wij vertrouwen op en ontwikkelen ons door gebruik te maken van de juiste data, met als hoogste doel: kwaliteitsverbetering en ketenoptimalisatie. We werken met gecertificeerde kwaliteitssystemen en een dynamische en gecontroleerde procesaanpak. Zo biedt Van Poortvliet een garante zekerheid van leveranties en resultaat voor de klant én onze leveranciers.

 

We werken intensief samen om gezamenlijke doelen te bereiken, met respect voor elkaars belangen, rollen en posities. Met onze expertise en kennis dragen we samen bij aan de aantrekkelijkheid van de categorie. 

Wij gaan altijd voor de tailor made aanpak met transparantie in de keten, een optimale smaakbeleving en gegarandeerde kwaliteit. 

VanPoortvliet _©LekkerMaken (30)_edited.jpg
VanPoortvliet _©LekkerMaken (33).jpg

GESNEDEN
MAATWERK

Zoekt u een maatwerk leverancier voor relevante en additionele concepten? Met ambachtelijke producten van gegarandeerde kwaliteit en een optimale smaakbeleving? Wij denken met u mee van concept tot realisatie.

 

Van Poortvliet staat voor een innovatieve stimulans en het blijven ontwikkelen in product, verpakking en proces. Samen gaan we op zoek naar kansen voor groei en winstgevenheid met transparantie in de versketen.

Bent u op zoek naar een uniek concept?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

bottom of page