top of page

FAMILIEBEDRIJF

Van Poortvliet is een echt familiebedrijf dat al twee generaties lang staat voor kwaliteit. Kwaliteit is de rode draad binnen de organisatie. De gebroeders Jan en Adrie van Poortvliet verhuisden vanuit Zeeland naar Limburg eind jaren 50 en richtten het bedrijf op. Vanaf 1996 is de dagelijkse leiding in handen van Wim en Kees van Poortvliet. 

 

Dankzij de jarenlange ervaring in de vers branche heeft Van Poortvliet zich ontwikkeld van traditionele groothandel naar full-service dienstverlener. Wij zijn uw logische partner als u op zoek bent naar de beste service en kwaliteit in vleeswaren, salades en delicatessen. Kenmerkend voor Van Poortvliet is de constantheid op vlak van kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Iedere klant is uniek en afspraak = afspraak.

2.jpg
6.jpg
VanPoortvliet _©LekkerMaken (38).jpg
AvP_zw2.png

IN MEMORIAM

Op 30 maart 2022 overleed onze oprichter Adrie van Poortvliet. De herinnering en ziel van Adrie zal altijd een onderdeel blijven van ons familiebedrijf.

Kenmerkend een handelsman in hart en nieren, recht door zee, oprecht en direct maar fair. De spreuk 'Luctor et Emergo' oftewel ‘Ik worstel en kom boven’ is een Zeeuws gezegde dat we met veel trots en tot in lengte der dagen zullen blijven uitdragen.

bottom of page